Sedert najaar 2015 is de Swifter Stamboek registratie Online gegaan. Mutaties uitgevoerd door de leden zijn daardoor direct beschikbaar.

Het programma wordt gestart door  in te loggen (button rechtsboven  “login/logout reg. leden”).

Voor registrerende leden  gaat het inloggen als volgt:

  • geef uw lidnummer in
  • geef uw wachtwoord in.

Wachtwoord vergeten of inlogcode vergeten?

  • klik op één van de regels onder het woord ‘Inloggen’ en volg de instructies

In het leden menu vindt u de optie ‘SWIFTER ONLINE’. Kies dit menu item en u komt in de administratie. Hierna verschijnen aan de linkerkant de opties waar u toegang tot heeft.

Afhankelijk van het soort lidmaatschap verschijnen hier meer of minder opties.

Algemene opmerkingen:

  • SWIFTER ONLINE is één applicatie die wordt gebruikt door alle registrerende leden tegelijk. U kunt echter alleen uw eigen gegevens bewerken. De beheerder van  de fokregistratie kan op de achtergrond alle gegevens inzien en zo nodig bijwerken
  • De uitwisseling van mutaties met I&R wordt uitgevoerd op basis van uw eigen inloggegevens bij I&R. U dient deze gegevens in te voeren onder het menu item ‘Profiel’.
  • De menuopties in de linkerkolom blijven altijd zichtbaar. U kunt op elk moment doorgaan met een nieuwe actie door links op een ander menu item te klikken. Mutaties die nog niet zijn goedgekeurd, gaan daarmee verloren
  • U kunt feedback geven via het programma, door in het menu de knop Feedback te selecteren
  • De menuknop ´Dashboard ´ brengt u terug naar het begin
  • Aangezien het stamboek leden in Nederland heeft en leden in andere landen kan het zijn dat de afhandeling van een functie voor een Nederlands lid iets anders afloopt dan voor een buitenlands lid. Met name de communicatie naar I&R is alleen geïmplementeerd voor Nederlandse leden. Er wordt in deze versie geen rekening gehouden met mogelijk verplichte communicatie naar overheidsinstanties in buitenland 

Handleiding Swifter Online 

Op de lijst van de ooien staan alle ooien met een vleesindex. Bij die schapen wordt tevens de nieuwe vruchtbaarheidsindex weer gegeven. 

Ooienlijst augustus 2016

Volwassen rammen met de nieuwe vleesindex van 2016

Op de lijst staan alle volwassen Swifter rammen van de leden met een vleesindex van 2016

Vleesindex van de volwassen rammen gesorteerd op eigenaar

 

Keurings- en vleesindex lijst ram- en ooilammeren 2016

Op de lijst staan alle Swifter ram- en ooilammeren, die gescand en goedgekeurd zijn en een voldoende betrouwbare vleesindex hebben.

Keurings- en scanlijst van de lammeren gesorteerd op stamboeknummer

Additional information